Cruisereiziger
BestemmingenCruisemaatschappij

Princess Cruises schittert met bloemenschip in Rose Parade

Princess Cruises Rose ParadeDe eerste dag van het nieuwe jaar heeft Princess Cruises als kickoff van de 50e verjaardag van Princess, meegedaan aan de beroemde 126e Rose Parade. Dit is een Amerikaans bloemencorso in Pasadena, California waar in alle wagens uiteraard alleen maar bloemen zoals rozen, orchideeen, tulpen verwerkt zijn. De corsowagen van Princess Cruises werd bekroond met de prijs voor Showmanship en dramatische impact.

Op de wagen in de vorm van het allernieuwste schip de Regal Princess reden zes acteurs mee van de The Love Boat tvserie. Op het schip werden bestemmingen uitgebeeld waar Princess naar toe vaart; het Opera House van Sydney, de toren van Pisa, de Eiffeltoren, een Japanse Pagode, de Golden Gate Bridge en caribische bloemen en watervallen. Ook de bergen en natuur van Alaska werden uitgebeeld.

“Omdat het thema van dit jaar van de Rose Parade ‘inspirerende verhalen’ is, vonden we de parade de perfecte gelegenheid om ons 50-jarig jubileum jaar te lanceren”, zegt Jan Swartz, voorzitter van Princess Cruises. “De afgelopen vijf decennia hebben onze gasten met ons mee gevaren naar fantastische plaatsen vol met inspirerende herinneringen en dat willen we vieren tijdens ons gouden jubileum jaar.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger