Cruisereiziger
Bestemmingen

Princess Cruises in 2016/2017 met 5 cruiseschepen in Australie

Emerald Princess
Emerald Princess

Princess Cruises heeft bekendgemaakt dat haar cruiseschip Emerald Princess het seizoen 2016-2017 zal doorbrengen in Australië. Het wordt het vijfde schip van de Amerikaanse rederij dat tegen die tijd ‘Down Under’ actief zal zijn, wat leidt tot een capaciteit van 12.000 passagiers. De Emerald Princess en Diamond Princess maken van november 2016 tot april 2017 cruises naar Nieuw Zeeland en het zuidelijke gedeelte van de Grote Oceaan. De Dawn Princess, Sea Princess en Sun Princess verblijven het gehele jaar in Australië met aftochten uit Brisbane, Sydney, Melbourne en Fremantle.

De Emerald Princess, die plaats biedt aan 3.082 passagiers, zal op 15 november 2016 voor de eerste keer arriveren in Sydney. Meer details over de routes en de prijzen worden de komende maanden bekendgemaakt.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons helpen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger