Cruisereiziger
BouwUitdokken

Uitdokken Anthem of the Seas gepland voor eind februari

Anthem of the Seas
Anthem of the Seas

Het nieuwe cruiseschip Anthem of the Seas (167.800 brutoton) zal zoals het er nu naar uitziet eind februari 2015 uitgedokt worden uit bouwdok II bij de Meyer Werft in Papenburg. Dat heeft een woordvoerder van de Duitse scheepsbouwer aan de regionale zender NDR.de laten weten. De Eemstocht staat medio maart 2015 gepland. De staalconstructie van het zusterschip van de Quantum of the Seas, die enkele maanden geleden in de vaart is gekomen, is inmiddels voltooid. Er zijn ook al enkele testen en instellingen van de machines doorgevoerd. Het zwaartepunt van de arbeid ligt nu bij de inrichting van het schip van Royal Caribbean International. Bijna 2.000 werkmannen doen er momenteel alles aan, zodat de Anthem of the Seas (4.180 passagiers) medio april gereed is om overhandigd te worden aan haar opdrachtgever.

Boek de Anthem of the Seas bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Eén reactie op “Uitdokken Anthem of the Seas gepland voor eind februari

  • Ik er bij ik zal de nodige foto’s en video’s maken

Reacties zijn gesloten.