Exclusieve Snow Room op nieuwe Norwegian Escape

snow room norwegian escapeDe Norwegian Escape gaat een primeur krijgen. Op het nieuwe schip van Norwegian Cruise Line komt een Snow Room, een sneeuw ruimte. Op het nieuwe schip dat momenteel wordt gebouwd bij de Meyer Werft in Papenburg, vind je deze Snow Room bij de Thermal Suite bij de spa.

De Mandara Spa bevat twee dekken vol met spa-faciliteiten waaronder de Thermal Suite (toeslag) met lekkere baden zoals de hydropool en whirlpools, 17 verwarmde ligbedden,  sauna’s waaronder een droge sauna, een zoutkristal kamer en de Snow Room. In de sneeuwkamer heerst een temperatuur tussen de -6C en 0C. Het unieke is dat er regelmatig sneeuwvlokjes naar beneden dwarrelen.

De toegangsprijs voor de Thermal Suite is nog niet bekend. De dagprijs op bijvoorbeeld de Norwegian Getaway ligt op 45 dollar, maar is aanmerkelijk goedkoper wanneer je een weekpas voor de gehele cruise aanschaft.

De Norwegian Escape wordt medio oktober/november 2015 opgeleverd.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.