Cruisereiziger
OntspanningSpa

Exclusieve Snow Room op nieuwe Norwegian Escape

snow room norwegian escapeDe Norwegian Escape gaat een primeur krijgen. Op het nieuwe schip van Norwegian Cruise Line komt een Snow Room, een sneeuw ruimte. Op het nieuwe schip dat momenteel wordt gebouwd bij de Meyer Werft in Papenburg, vind je deze Snow Room bij de Thermal Suite bij de spa.

De Mandara Spa bevat twee dekken vol met spa-faciliteiten waaronder de Thermal Suite (toeslag) met lekkere baden zoals de hydropool en whirlpools, 17 verwarmde ligbedden,  sauna’s waaronder een droge sauna, een zoutkristal kamer en de Snow Room. In de sneeuwkamer heerst een temperatuur tussen de -6C en 0C. Het unieke is dat er regelmatig sneeuwvlokjes naar beneden dwarrelen.

De toegangsprijs voor de Thermal Suite is nog niet bekend. De dagprijs op bijvoorbeeld de Norwegian Getaway ligt op 45 dollar, maar is aanmerkelijk goedkoper wanneer je een weekpas voor de gehele cruise aanschaft.

De Norwegian Escape wordt medio oktober/november 2015 opgeleverd.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)