Cruisereiziger
BenoemingenCruisemaatschappij

Sheehan vertrekt bij NCL, Del Rio opvolger

Kevin Sheehan
Kevin Sheehan

Directeur en hét gezicht van Norwegian Cruise Line Holdings, Kevin Sheehan, heeft ontslag genomen. Hij wordt opgevolgd door Frank Del Rio, de huidige uitvoeringsdirecteur van Prestige waaronder Oceania en Regent Seven Seas Cruises vallen.

Norwegian Cruise Line Holdings is per september de nieuwe eigenaar geworden van Prestige Cruises International Inc, de moedermaatschappij van Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises. Met de koop was een totaalbedrag (zowel geld als aandelen) gemoeid van 3 miljard dollar.

Frank Del Rio (60) richtte in 2002 Oceania Cruises op en was daarvoor directeur van Renaissance Cruises. Onder zijn leiding werd in 2008 Regent Seven Seas Cruises toegevoegd aan de Prestige groep. “Ik kijk er naar uit om dit nieuwe hoofdstuk in mijn lange cruise carriere te starten,” zegt Del Rio. “Ik ben gezegend met een fantastisch team bij Norwegian en ik heb alle vertrouwen dat we dit bedrijf kunnen helpen om mooie dingen te blijven realiseren.”

Kevin Sheehan is trots op wat hij de afgelopen jaren en vooral het laatste jaar met de overname van Prestige, heeft bereikt. “Het was me een genoegen om Norwegian de laatste zeven jaar te leiden. Ik ben trots op wat we hebben bereikt en verlaat het bedrijf in vertrouwen omdat het bedrijf veel gezonder en sterker is dan toen ik net bij het bedrijf kwam.” zegt Sheehan.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)