Cruisereiziger
Eten en drinkenRestaurant

Nieuwe dinerconcepten in restaurant Remy van Disney Cruise Line

RemyHet chique specialiteitenrestaurant Remy van Disney Cruise Line heeft vier nieuwe dinerconcepten toegevoegd aan haar aanbod. Onder de naam ‘Petites Assietes de Remy’ zal op de Disney Dream en Disney Fantasy een menu met 6 kleine seizoensgebonden gerechten inclusief bijpassend wijnarrangement aan passagiers worden voorgezet. De gerechten zijn bedacht door de koks Arnaud Lallement en Scott Hunnel. Het menu is alleen verkrijgbaar op de eerste avond van elke cruise en kost 50 dollar per persoon.

Exclusief op de Disney Fantasy wordt tijdens zeedagen ‘Pompidou’s Patisseries Dessert Experience’ aangeboden. Liefhebbers van nagerechten worden getrakteerd op 6 desserts voorzien van een toelichting door een kok en een banketbakker. Ook deze ervaring kost 50 dollar per persoon waarbij een alcoholische drank is inbegrepen.

‘Truffle Collection’ aan boord van de Disney Dream en Disney Fantasy vindt plaats tijdens het truffelseizoen (november tot en met januari) en biedt passagiers 6 gangen waarbij witte Alba en zwarte Perigord truffels centraal staan. Geïnteresseerden dienen wel hun portemonnee te trekken. Deelname kost 250 dollar per persoon.

Ten slotte kunnen passagiers op beide genoemde cruiseschepen blikjes kaviaar aanschaffen variërend van prijs van 99 tot 360 dollar.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger