Open dagen MS Switzerland II van Select Voyages in Rotterdam

SwitzerlandRiviercruise aanbieder Select Voyages houdt op vrijdag 30 januari, zaterdag 31 januari en zondag 1 februari 2015 Open dagen aan boord van riviercruiseschip MS Switzerland II in Rotterdam. Tussen 11 en 16 uur is het mogelijk een kijkje nemen aan boord van dit schip. Er zijn rondleidingen onder leiding van de bemanning, maar natuurlijk is het ook mogelijk om zelfstandig het schip verkennen. Wanneer aan boord geboekt geboekt wordt voor een riviercruise, geldt een korting van € 25,- per persoon (uitgezonderd de kerstshopcruises).

Datum: vrijdag 30 januari, zaterdag 31 januari, zondag 1 februari
Tijden: van 11:00 tot 16:00
Adres: Boompjeskade, Rotterdam
Kosten: Gratis

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​