Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzenOverig cruisenieuws

Open dagen MS Switzerland II van Select Voyages in Rotterdam

SwitzerlandRiviercruise aanbieder Select Voyages houdt op vrijdag 30 januari, zaterdag 31 januari en zondag 1 februari 2015 Open dagen aan boord van riviercruiseschip MS Switzerland II in Rotterdam. Tussen 11 en 16 uur is het mogelijk een kijkje nemen aan boord van dit schip. Er zijn rondleidingen onder leiding van de bemanning, maar natuurlijk is het ook mogelijk om zelfstandig het schip verkennen. Wanneer aan boord geboekt geboekt wordt voor een riviercruise, geldt een korting van € 25,- per persoon (uitgezonderd de kerstshopcruises).

Datum: vrijdag 30 januari, zaterdag 31 januari, zondag 1 februari
Tijden: van 11:00 tot 16:00
Adres: Boompjeskade, Rotterdam
Kosten: Gratis

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)