Costa Atlantica in dok in Shanghai

Costa Atlantica

Cruiseschip Costa Atlantica van Costa Cruises ligt momenteel in een dok voor regulier onderhoud in Shanghai. Het is voor de eerste maal dat een cruiseschip in het dok ligt bij de Chinese werf Shanghai Huarun Dadong Dockyard. De renovatie duurt 18 dagen en wordt gebruikt om het schip gereed te maken voor het aanstaande Chinese cruiseseizoen. Op 22 januari 2015 verlaat het schip het dok voor de eerstvolgende cruise vanuit thuishaven Shanghai tijdens het China cruiseseizoen.

De Costa Atlantica heeft op 3 mei 2013 voor het eerst Singapore aangedaan. Het schip werd gebouwd in Helsinki en is in 2000 opgeleverd.

Miriam

Miriam is ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ook het minder bekende riviercruisen heeft een plek in haar hart gekregen.