MSC Sinfonia ook naar werf Palermo voor verlenging

Het ambitieuze Renaissance programma van MSC Cruises voor het vernieuwen en verlengen van 4 cruiseschepen in haar vloot (van 12) krijgt deze maand een vervolg met de MSC Sinfonia. Vorig jaar werd met succes het eerste schip, de MSC Armonia verlengd met 24 meter door het plaatsen van een nieuwe sectie met 194 extra hutten. Daarnaast werden vele andere delen van het schip aangepast en vernieuwd, waardoor het comfortniveau, entertainment en beschikbare diensten aan boord worden geupgrade.

De MSC Sinfonia voer vandaag de Fincantieri werf in Palermo in en zal tot einde maart in het dok blijven om dezelfde veranderingen te ondergaan als de MSC Armonia.

Na de Armonia staan nog twee schepen op het programma:

Op 27 maart 2015 vaart de MSC Armonia uit voor de eerste 5-daagse cruise van en naar Genua richting Marseille, Barcelona, en Ajaccio. Na een aantal Spanje en Canarische Eilanden cruises vertrekt het schip richting Noord-Duitsland om in het zomerseizoen vanuit Warnemünde cruises te maken richting Noorwegen en de Oostzee.


.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.