MSC Sinfonia ook naar werf Palermo voor verlenging

Het ambitieuze Renaissance programma van MSC Cruises voor het vernieuwen en verlengen van 4 cruiseschepen in haar vloot (van 12) krijgt deze maand een vervolg met de MSC Sinfonia. Vorig jaar werd met succes het eerste schip, de MSC Armonia verlengd met 24 meter door het plaatsen van een nieuwe sectie met 194 extra hutten. Daarnaast werden vele andere delen van het schip aangepast en vernieuwd, waardoor het comfortniveau, entertainment en beschikbare diensten aan boord worden geupgrade.

De MSC Sinfonia voer vandaag de Fincantieri werf in Palermo in en zal tot einde maart in het dok blijven om dezelfde veranderingen te ondergaan als de MSC Armonia.

Na de Armonia staan nog twee schepen op het programma:

Op 27 maart 2015 vaart de MSC Armonia uit voor de eerste 5-daagse cruise van en naar Genua richting Marseille, Barcelona, en Ajaccio. Na een aantal Spanje en Canarische Eilanden cruises vertrekt het schip richting Noord-Duitsland om in het zomerseizoen vanuit Warnemünde cruises te maken richting Noorwegen en de Oostzee.


.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)