Privé-spa bij suite op nieuwe Regent Seven Seas Explorer

explorer-spa-regent-suiteRegent Seven Seas Cruises heeft de eerste details bekend gemaakt van de gloednieuwe Seven Seas Explorer (56.000 ton, 750 passagiers)  die in juli 2016 wordt verwacht. Het schip zal het meest luxe schip van Regent ooit worden, uiteraard een all-suite schip. De grootste suite, de Regent Suite (271 m2), is een twee slaapkamer suite met een veranda (89 m2) die rond de suite loopt. In deze suite staat een prachtige Steinway piano, is een door glas omgeven ruimte om te zonnebaden en zelfs een privé spa met badkamer, twee verwarmde stenen loungebedden, een sauna, stoomruimte en privé behandelruimtes. De bewoners van de suite krijgen ongelimiteerde spa behandelingen.

De Seven Seas Explorer biedt de meest succesvolste restaurants aan, zoals de Prime 7 Steakhouse, het casual buffet Verandah Cafe en het hoofdrestaurant Compass Rose. In de avond verandert het Verandah Cafe in een elegant restaurant Sette Mari at La Veranda.  In totaal zijn er drie specialiteitenrestaurants aan boord.

De 15-daagse maiden voyage van het schip begint op 20 juli 2016 vanuit Monte Carlo naar Venetië.  Het schip blijft vervolgens het zomerseizoen in Europa voor 11 cruises rond de Middellandse Zee en bestemmingen als Barcelona, Ibiza, St. Tropez, Istanbul, Alexandrië (Egypte) en Jeruzalem. 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)