Video: Disney Magic redt passagier Oasis of the Seas

Een 22-jarige passagier van de Oasis of the Seas had afgelopen week alle geluk van de wereld. Vanwege onbekende redenen was de man overboord geraakt van het cruiseschip van Royal Caribbean International. Na enkele uren in het onrustige water te hebben gelegen kwam hij in het vizier van passagiers en bemanning van een ander cruiseschip, de Disney Magic. Met een reddingsboot werd hij uit het water gehaald en naar de dichtstbijzijnde haven in Mexico, Cozumel, gebracht waar de man verder kon worden behandeld in het ziekenhuis. Hij maakt het naar omstandigheden goed. De Oasis of the Seas was bezig aan een 8-daagse cruise naar het Westelijk gedeelte van de Caribbean.

Een passagier van de Disney Magic maakte onderstaande video van de reddingsoperatie:

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!