Cruisereiziger
Social Media

Virtuele rondleiding op Quantum of the Seas gelanceerd

Quantum_of_the_Seas_W466 @Meyer WerftCruiseliefhebbers kunnen vanaf heden vanuit hun luie stoel een virtueel kijkje nemen aan boord van de Quantum of the Seas. De beelden van het cruiseschip van Royal Caribbean International, dat vorig jaar oktober in de vaart kwam, zijn te zien via Google Maps Business View, dat gebruik maakt van de technologie van Google’s Street View. Voor de 360-graden digitale rondleiding zijn in 5 dagen tijd 20.000 beelden gemaakt van verschillende dekken op het ‘smart ship’ waardoor o.a. Seaplex, North Star, Solarium, de restaurants, kinderclubs en enkele hutten te zien zijn.

De interactieve ervaring van de Quantum of the Seas kan je op je computer, smartphone of tablet bereiken via de website van Royal Caribbean of via de resultaten van Google Search, Google Maps en Google +.

De Quantum of the Seas is het tweede cruiseschip van Royal Caribbean International die op deze manier te zien is. Eerder werd deze dienst al beschikbaar voor de Allure of the Seas.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger