Cruisereiziger
BenoemingenNieuwe cruiseschepen

Evans Hoyt wordt kapitein van Norwegian Escape

Evans HoytNorwegian Cruise Line heeft bekendgemaakt dat Evans Hoyt kapitein zal worden van haar nieuwste cruiseschip Norwegian Escape, dat momenteel wordt gebouwd bij Meyer Werft in Papenburg. Hoyt heeft momenteel de leiding op de Norwegian Breakaway, die twee jaar geleden in de vaart kwam. Hoyt is een ervaren zeeman met meer dan 30 zeejaren. De Amerikaan is sinds 2005 in dienst van Norwegian Cruise Line. Hij was o.a. ook de eindverantwoordelijke op de Pride of America en de Norwegian Spirit.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger