Evans Hoyt wordt kapitein van Norwegian Escape

Evans HoytNorwegian Cruise Line heeft bekendgemaakt dat Evans Hoyt kapitein zal worden van haar nieuwste cruiseschip Norwegian Escape, dat momenteel wordt gebouwd bij Meyer Werft in Papenburg. Hoyt heeft momenteel de leiding op de Norwegian Breakaway, die twee jaar geleden in de vaart kwam. Hoyt is een ervaren zeeman met meer dan 30 zeejaren. De Amerikaan is sinds 2005 in dienst van Norwegian Cruise Line. Hij was o.a. ook de eindverantwoordelijke op de Pride of America en de Norwegian Spirit.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​