Evans Hoyt wordt kapitein van Norwegian Escape

Evans HoytNorwegian Cruise Line heeft bekendgemaakt dat Evans Hoyt kapitein zal worden van haar nieuwste cruiseschip Norwegian Escape, dat momenteel wordt gebouwd bij Meyer Werft in Papenburg. Hoyt heeft momenteel de leiding op de Norwegian Breakaway, die twee jaar geleden in de vaart kwam. Hoyt is een ervaren zeeman met meer dan 30 zeejaren. De Amerikaan is sinds 2005 in dienst van Norwegian Cruise Line. Hij was o.a. ook de eindverantwoordelijke op de Pride of America en de Norwegian Spirit.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.