Twee broadway shows op Norwegian Escape

Norwegian Cruise Line heeft vandaag veel bekend gemaakt over de in aanbouw zijnde Norwegian Escape. Het nieuwe schip gaat twee nieuwe Broadway shows in het theater laten zien, After Midnight en Million Dollar Quartet. Daarnaast presenteert de rederij weer een diner-experience in een 360-graden theater met als thema de filmsongs uit de jaren 80.

Restaurant “Iron” chef Jose Garces krijgt twee restaurants (toeslag) op dek 8. Deze zijn te vinden op de huidige plek van Geoffray Zakarian’s Ocean Blue op Norwegian Breakaway en Getaway. De rederij zal op de Norwegian Escape daarnaast een bier presenteren van de Miami’s Wynwood Brewing Company. In de pub District Brew House worden meer dan 50 soorten bier verkocht inclusief een bier dat speciaal voor de Escape gebrouwen wordt. Een wijnbar met de mogelijheid om tapas- en kleine gerechten te bestellen, biedt 35 soorten wijn en een unieke proef ruimte.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)