Twee broadway shows op Norwegian Escape

Norwegian Cruise Line heeft vandaag veel bekend gemaakt over de in aanbouw zijnde Norwegian Escape. Het nieuwe schip gaat twee nieuwe Broadway shows in het theater laten zien, After Midnight en Million Dollar Quartet. Daarnaast presenteert de rederij weer een diner-experience in een 360-graden theater met als thema de filmsongs uit de jaren 80.

Restaurant “Iron” chef Jose Garces krijgt twee restaurants (toeslag) op dek 8. Deze zijn te vinden op de huidige plek van Geoffray Zakarian’s Ocean Blue op Norwegian Breakaway en Getaway. De rederij zal op de Norwegian Escape daarnaast een bier presenteren van de Miami’s Wynwood Brewing Company. In de pub District Brew House worden meer dan 50 soorten bier verkocht inclusief een bier dat speciaal voor de Escape gebrouwen wordt. Een wijnbar met de mogelijheid om tapas- en kleine gerechten te bestellen, biedt 35 soorten wijn en een unieke proef ruimte.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.