Cruisereiziger
Telecommunicatie

Carnival Cruise Lines introduceert app aan boord Carnival Breeze

app_carrnival cruise lines

Carnival Cruise Lines heeft een nieuwe app geïntroduceerd voor gasten aan boord. De applicatie is op een eigen mobiel of tablet down te loaden. Daarna kunnen reizigers chatten met andere bekenden aan boord van het schip voor een vaste prijs van 5 dollar per cruise. De cruisemaatschappij is ook een nieuwe internetverbinding aan het testen op een klein aantal schepen, namelijk de Carnival Freedom, Carnival Breeze en Carnival Sunshine. Ook hier wordt voor slechts 5 dollar per dag of 25 dollar per cruise je onbeperkt toegang gegeven tot de meest populaire sociale sites zoals Twitter, Facebook, Instagram en Snapchat.

“Gasten verwachten een goede verbinding met internet, ook op vakantie en met de nieuwe ontwikkelingen geven we onze gasten de kans om voor een mooie prijs in contact te blijven met hun familie en vrienden terwijl ze aan boord zijn,” zegt Gus Antorcha, Carnival’s senior vice president of guest commerce. “We erkennen de steeds grotere rol van technologie in het dagelijks leven. Met de lancering van de app en de nieuwe internetpakketten kunnen we nog meer extra’s bieden om onze gasten meer tevreden te stellen.”

De app wordt momenteel getest op de Carnival Breeze en bevat onder andere een overzicht van alle faciliteiten, alle activiteiten & evenementen en updates. Per dag is het gehele programma te lezen inclusief aankomst en vertrektijden. Gasten kunnen in de app aangeven wat hun favorieten zijn en de favorieten van hun vrienden aan boord. Ook de restaurantmogelijkheden zijn opgesomd met details over alle bars. Even je boord account bekijken? De app geeft je het meest actuele overzicht van de uitgaven aan boord.

De komende 18 tot 24 maanden wordt de app voor alle schepen uitgerold.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)