Noordam en Zuiderdam behalen perfecte scores

Noordam
Noordam

Het MS Noordam en MS Zuiderdam hebben beide recent een perfecte score van 100 punten behaald bij niet aangekondigde hygiëne testen van het Amerikaans Centers for Disease Control and Prevention (CDC).

De inspectie op het MS Noordam vond vorige week 5 januari 2015 plaats tijdens een call in Fort Lauderdale. Het schip vertrok die dag voor een 10-daagse Caribische cruise. De Zuiderdam werd al op 19 december 2014 geinspecteerd, ook in Fort Lauderdale. Zij vertrok voor een achtdaagse Caribische cruise.

“Onze crew aan boord en aan wal werken hard om de perfecte score te halen bij CDC inspecties. Om weer twee schepen met 100 punten beloond te zien worden, is een getuigenis van hun harde werk en toewijding, “zegt Orlando Ashford, president van Holland America Line. “Felicitaties aan beide schepen voor dit wel verdiende resultaat.”

Lees ook: Costa Luminosa scoort 100% bij hygiëne inspectieZevende opeenvolgende perfecte score MS Eurodam bij hygiëne inspectie

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)