Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Seabourn onthult namen nieuwe cruiseschepen: Seabourn Encore en Seabourn Ovation

Main-Pool_Deck-9Seabourn heeft woensdag de namen bekendgemaakt van haar twee nieuwe cruiseschepen, die voortborduren op het succes van de huidige 3 cruiseschepen uit de Odyssey-klasse (Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest) in de vloot. De Seabourn Encore en Seabourn Ovation zullen respectievelijk eind 2016 en in het voorjaar van 2018 worden gelanceerd. De rederij heeft op een speciale microsite de eerste beelden vrijgegeven van de Seabourn Encore. Tevens zijn er meer details en nieuws te vinden over de voortgang van het ultra-luxe cruiseschip.

‘Seabourn Encore en Seabourn Ovation zullen zowel in scheepsontwerp als in klantervaring een prachtige toevoeging zijn aan de huidige vloot. Beide woorden, Encore en Ovation, brengen een hulde aan het enorme succes en de uitstekende prestaties van onze huidige schepen. Zij zijn perfecte namen om de uitbreiding van Seabourn’s vloot te vieren’, aldus Seabourn President Richard Meadows.

De Seabourn Encore en Seabourn Ovation zullen uitgerust zijn met een extra dek, nieuwe uitgebreide openbare ruimtes en moderne design elementen en innovaties in overeenstemming met Seabourn’s reputatie voor ingetogen elegantie. De nieuwe schepen (40.350 brutoton) zullen naar verwachting 604 gasten kunnen herbergen en elke suite is voorzien van een eigen veranda. Adam D. Tihany is verantwoordelijk voor de design van de openbare ruimtes zoals de restaurants, Spa, theater, casino, lounges, buitendekken en de Seabourn Square.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!