Doop Uniworld riviercruiseschip in Amsterdam op 26 maart 2015

uniworld_ss_antoinette
S.S. Antoinette @Uniworld

Op 26 maart 2015 vindt in Amsterdam de doop plaats van het gloednieuwe riviercruiseschip S.S. Maria Theresa van rederij Uniworld Boutique River Cruise Collection.  Doopmoeder wordt prinses Anita von Hohenberg, het achterkleinkind van aartshertog Franz Ferdinand en Sophie von Hohenberg. Ze is een directe afstammeling van Maria Theresa van Oostenrijk, naar wie het schip vernoemd is. Maria Theresa van Oostenrijk is de laatste heerseres van de Habsburgers.

“Het is een grote eer voor mij om de Habsburgers te representeren in Amsterdam en het schip te dopen in Amsterdam ter ere van de grote Maria Theresa”,  zegt prinses Anita von Hohenberg.

De nieuwe S.S. Maria Theresa (150 passagiers, gebouwd bij GS Yard in Waterhuizen) is een zusterschip van de S.S. Antoinette. Alle 75 hutten hebben een inpandig balkon. Daarnaast zijn er marmeren badkamers met L’Occitane badproducten en o.a. butlerservice in de 10 suites. Op het dek bevindt zich een verwarmd zwembad, binnen is er een lounge, een Leopard bar met luipaard interieur, fitness center, bioscoop en wasserette.

De S.S. Maria Theresa vaart komend seizoen onder andere van Boedapest naar Amsterdam over de Donau, een “Tulpen & Windmolens” cruise en kerstmarktencruises.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.