Eerste beelden van nieuw cruiseschip Seabourn Encore

Seabourn maakte afgelopen week de namen bekend van haar twee nieuwe cruiseschepen, Seabourn Encore en Seabourn Ovation. Het eerste schip wordt eind 2016 aan de ultra-luxe vloot toegevoegd en het tweede in de lente van 2018. Via een speciale microsite, http://encore.seabourn.com, biedt Seabourn een overzicht van de Seabourn Encore met o.a. de eerste (onderstaande) beelden, informatie en nieuws over de voortgang.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.