Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Eerste beelden van nieuw cruiseschip Seabourn Encore

Seabourn maakte afgelopen week de namen bekend van haar twee nieuwe cruiseschepen, Seabourn Encore en Seabourn Ovation. Het eerste schip wordt eind 2016 aan de ultra-luxe vloot toegevoegd en het tweede in de lente van 2018. Via een speciale microsite, http://encore.seabourn.com, biedt Seabourn een overzicht van de Seabourn Encore met o.a. de eerste (onderstaande) beelden, informatie en nieuws over de voortgang.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger