Viking riviercruiseschip verscheept naar Frankrijk

Afgelopen weekend is riviercruiseschip Viking Delling (2014) geladen op de Super Servant 4. Dit schip is speciaal geschikt voor het vervoer van jachten en dus ook voor een riviercruiseschip als Viking Delling. Het riviercruiseschip van Viking Cruises wordt verscheept naar Fos-sur-mer, aan de Zuidkust van Frankrijk ten Oosten van Marseille.

De Viking Delling gaat cruises maken op de Rhone. Daarmee heeft Viking vier schepen beschikbaar op de Rhone, namelijk Viking Buri, Viking Heimdal, Viking Hermod en de Viking Delling.

Daarnaast ligt in Vlissingen in de buitenhaven de Viking Rinda (2013) te wachten voor een versleping naar Le Havre. Het wachten is op beter weer. Zij gaat dit jaar varen vanuit Parijs naar Normandië en weer terug.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)