Royal Caribbean introduceert ‘rotational dining’ op Anthem of the Seas

American Icon Grill
American Icon Grill

Michael Bayley, CEO van Royal Caribbean International, heeft tijdens een bijeenkomst met reisagenten op de Freedom of the Seas bekendgemaakt dat de rederij haar Dynamic Dining concept zal uitbreiden met ‘rotational dining’. Dat betekent dat gasten tijdens hun cruise elke avond kunnen dineren in een ander (inclusieve) restaurant. In elk restaurant word je dan bediend door hetzelfde personeel en heb je dezelfde tafelgenoten. Een dergelijk concept wordt al langer toegepast op de cruiseschepen van Disney Cruise Line. Deze nieuwe ‘classic’ optie zal op het nieuwe cruiseschip Anthem of the Seas geïntroduceerd worden. Het is nog niet bekend of en zo ja wanneer deze mogelijkheid wordt aangeboden op de Quantum of the Seas, Oasis of the Seas en Allure of the Seas.

Het Dynamic Dining is vorig jaar oktober op de Quantum of the Seas, nadat ze in de vaart kwam, uitgerold. Het hoofdrestaurant is daarbij vervangen door een combinatie van gratis en betaalde(specialiteiten)restaurants waar gasten elke avond uit kunnen kiezen. Er zijn daarbij geen vaste dinertijden, geen vaste tafelzitting en geen verplichte formele avonden. De diverse restaurants zijn te reserveren via een systeem die voor je cruise reeds beschikbaar is.

Begin dit jaar liet Royal Caribbean weten de introductie van het nieuwe concept op de Oasis of the Seas en Allure of the Seas uit te stellen. De rederij zei toen meer tijd nodig te hebben om de puntjes op de i te zetten zodat ook op de beide grootste cruiseschepen ter wereld het concept een succes wordt.

Boek je Anthem of the Seas cruise bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!