Regent Seven Seas Cruises voor de eerste keer naar Vlissingen

Seven Seas VoyagerRegent Seven Seas Cruises zal in 2016 voor de eerste keer met een van haar cruiseschepen Vlissingen aandoen. Dat heeft de ultra-luxe rederij laten weten bij de bekendmaking van haar cruiseprogramma voor de zomer en herfst van dat jaar. Op zaterdag 13 augustus 2016 doet de Seven Seas Voyager (42.000 brutoton) de Zeeuwse stad als stop aan tijdens een cruise van 12 nachten met Stockholm als beginpunt en Southampton als eindpunt. Volgens de planning arriveert het schip (700 passagiers) om 07:00 uur in Vlissingen, afkomstig uit Amsterdam, en vertrekt het ’s middags om 16:00 uur weer naar Engeland.

Klik hier en hier voor meer informatie, nieuws, foto’s en video’s van de Seven Seas Voyager.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.