MSC Cruises vergroot in 2016 capaciteit in Duitsland

MSC Fantasia
MSC Fantasia

MSC Cruises zal volgend jaar een tweede cruiseschip uit haar Fantasia-klasse stationeren in Duitsland. Dat blijkt uit het net gepubliceerde jaarprogramma 2016/2017 van de Italiaanse rederij. De MSC Fantasia zal Kiel als thuishaven gaan krijgen. Van april tot september van 2016 zal het 7-daagse cruises in Noord-Europa gaan maken. De MSC Fantasia vervangt de MSC Orchestra uit de kleinere Musica-klasse. Het betekent een uitbreiding van de capaciteit van 30%.

De MSC Opera vaart in 2016 weer vanuit Warnemünde terwijl de MSC Splendida ook in dat jaar Hamburg als thuishaven heeft. Laatstgenoemd schip zal tijdens enkele cruises naar Groot-Brittannië de stad Amsterdam als stop aandoen.

Boek je MSC Fantasia cruise bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUI

 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.