Rookbeleid AIDA Cruises verandert per 12 februari 2015

Toegang tot Anytime Bar AIDAstella
Toegang tot Anytime Bar AIDAstella

Vanaf 12 februari 2015 beperkt AIDA Cruises het roken op haar schepen. Dit betekent dat er op minder plekken binnen in de schepen gerookt mag worden. Ook de rookmogelijkheden op de buitendekken worden minder. Er zijn een aantal aangewezen buiten rookplekken per schip waar wel gerookt mag worden.

De grootste verandering binnen is dat er niet meer in de Anytime Bars gerookt mag worden. Op de buitendekken mag (afhankelijk per schip) altijd gerookt worden bij de Pool Bar, Ocean Bar (niet aanwezig op AIDAcara) en Beach Bar (niet aanwezig op AIDAcara, AIDAvita en AIDAaura). Op de AIDAcara is de Calypso Bar aangewezen buiten de openingstijden van de restaurants. Daarnaast wijst elk schip op de buitendekken plekken aan waar gerookt mag worden.

Als reden voor deze wijzigingen geeft AIDA Cruises aan dat zij hiermee de wensen inwilligt van de gasten en de Europese inspanningen om niet-rokers te beschermen.

Voor een compleet overzicht per rederij waar wel en niet gerookt mag worden: Roken op cruiseschepen, waar wel en waar niet?

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)