Rookbeleid AIDA Cruises verandert per 12 februari 2015

Toegang tot Anytime Bar AIDAstella
Toegang tot Anytime Bar AIDAstella

Vanaf 12 februari 2015 beperkt AIDA Cruises het roken op haar schepen. Dit betekent dat er op minder plekken binnen in de schepen gerookt mag worden. Ook de rookmogelijkheden op de buitendekken worden minder. Er zijn een aantal aangewezen buiten rookplekken per schip waar wel gerookt mag worden.

De grootste verandering binnen is dat er niet meer in de Anytime Bars gerookt mag worden. Op de buitendekken mag (afhankelijk per schip) altijd gerookt worden bij de Pool Bar, Ocean Bar (niet aanwezig op AIDAcara) en Beach Bar (niet aanwezig op AIDAcara, AIDAvita en AIDAaura). Op de AIDAcara is de Calypso Bar aangewezen buiten de openingstijden van de restaurants. Daarnaast wijst elk schip op de buitendekken plekken aan waar gerookt mag worden.

Als reden voor deze wijzigingen geeft AIDA Cruises aan dat zij hiermee de wensen inwilligt van de gasten en de Europese inspanningen om niet-rokers te beschermen.

Voor een compleet overzicht per rederij waar wel en niet gerookt mag worden: Roken op cruiseschepen, waar wel en waar niet?

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.