Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepen

Eind februari meer informatie over cruiseschip ‘Oasis 3’

Foto @ Royal Caribbean
Foto @ Royal Caribbean

De president van Royal Caribbean, Michael Bayley heeft dinsdag tijdens een een live-chat op de website CruiseCritic laten weten dat eind februari er meer details bekend worden gemaakt over haar nieuwe cruiseschip in de Oasis-klasse, dat momenteel wordt gebouwd op de scheepswerf van STX Europe in Frankrijk. Naar alle verwachting zal dan ook de naam van het schip bekend worden gemaakt. Het schip wordt op dit moment nog voor het gemak ‘Oasis 3’ genoemd.

Een van de mogelijke namen is ‘Harmony of the Seas’. Royal Caribbean liet dit merknaam in een eerder stadium deponeren, net als Apex of the Seas, Emblem of the Seas, Joy of the Seas en Spectrum of the Seas. Kapitein Trym Selvag zou tijdens een Crown & Anchor (voor vaste gasten) bijeenkomst aan boord van het cruiseschip Oasis of the Seas hebben laten weten dat er gekozen is voor Harmony of the Seas. Een cruisereiziger die bij de meeting aanwezig was bracht het nieuws naar buiten via Twitter.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger