Cruisereiziger
BestemmingenDoop

Mein Schiff 4 maakt twee extra cruises voor doop

Foto: TUI Cruises
Foto: TUI Cruises

Al voor de doop van het gloednieuwe schip Mein Schiff 4 op 5 juni in Kiel maakt TUI Cruises met het schip twee extra cruises. Omdat het schip eerder opgeleverd wordt, is dit mogelijk. De twee extra cruises zijn, zoals TUI ze zelf noemt, twee proefvaarten. De cruisereizigers kunnen over de schouders van het personeel meekijken bij de voorbereidingen op de maidenvoyage die direct na de doop plaats vindt vanaf 5 juni. De eerste proefcruise gaat van 22 tot en met 25 mei van Hamburg naar Kopenhagen en eindbestemming Kiel. Deze reis is alleen beschikbaar voor klanten die minimaal twee keer eerder met TUI meegevaren zijn. De tweede cruise gaat van 26 tot 31 mei van Kiel naar Kopenhagen, Göteborg en Oslo terug naar Hamburg. Deze cruise wordt aangeduid als pre-maidenvoyage. Vanaf 24 februari is het mogelijk om te boeken.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!