Carnival Vista zorgt voor herpositionering vloot

Carnival Liberty
Carnival Liberty

Om ruimte te maken voor de Carnival Vista in haar nieuwe thuishaven Miami heeft Carnival Cruise Lines besloten om in 2016 twee andere cruiseschepen in haar vloot te herpositioneren naar Texas. Het gaat om de Carnival Breeze en Carnival Liberty, die zich in Galveston zullen gaan voegen bij de Carnival Freedom. Dit heeft weer effect op de Carnival Magic en Carnival Triumph die momenteel varen vanaf Galveston. Zij krijgen nieuwe vertrekhavens, die de komende weken bekend zullen worden gemaakt. Naar verluidt zal dit o.a. San Juan in Puerto Rico zijn. De Carnival Vista zal vanuit Miami vanaf december, na diverse cruises in de Middelandse Zee en vanuit New York, volgend jaar 6- tot 8-daagse cruises naar de Caribbean gaan varen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.