Cruisereiziger
Gewonnen prijzen

MSC Cruises wint award tijdens finale Nationale Business Succes Award

Team MSC Cruises Nederland
Team MSC Cruises Nederland

Afgelopen zondag, 15 februari, is MSC Cruises tijdens de Succes Award Show uitgeroepen tot winnaar in de categorie Hospitality. Dit nadat MSC Cruises al eerder door het Nationale Business Succes Award Instituut is verkozen tot branchewinnaar in de categorie Cruises. Erik Schuffel, Managing Director MSC Cruises, is erg trots op deze prestatie en beschouwt de Award als een stukje erkenning. “De reizigers aan boord van de schepen van MSC Cruises worden ondergedompeld in de warme gastvrijheid welke voortkomt uit de Mediterrane bedrijfsfilosofie dat in het leven de momenten tellen en niet de minuten en dat men van elk moment ten volle moet genieten”.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger