MSC Cruises wint award tijdens finale Nationale Business Succes Award

Team MSC Cruises Nederland
Team MSC Cruises Nederland

Afgelopen zondag, 15 februari, is MSC Cruises tijdens de Succes Award Show uitgeroepen tot winnaar in de categorie Hospitality. Dit nadat MSC Cruises al eerder door het Nationale Business Succes Award Instituut is verkozen tot branchewinnaar in de categorie Cruises. Erik Schuffel, Managing Director MSC Cruises, is erg trots op deze prestatie en beschouwt de Award als een stukje erkenning. “De reizigers aan boord van de schepen van MSC Cruises worden ondergedompeld in de warme gastvrijheid welke voortkomt uit de Mediterrane bedrijfsfilosofie dat in het leven de momenten tellen en niet de minuten en dat men van elk moment ten volle moet genieten”.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.