Cunard telt af naar ontmoeting vloot in Liverpool

Cunard Queen Mary 2
Cunard Queen Mary 2

Over minder dan 100 dagen, op 25 mei 2015, zal de ogen van de cruisewereld gericht zijn op Liverpool waar de gehele vloot van Cunard elkaar zal treffen in het kader van het 175-jarig bestaan van de Engelse cruisemaatschappij. Naar verwachting zullen er bijna een miljoen mensen langs de kade van ‘River Mersey’ staan als de Queen Elizabeth, Queen Mary 2 en Queen Victoria een saluut zullen brengen aan hun spirituele thuisbasis. De 3 cruiseschepen zullen diverse manoeuvres in formatie uitvoeren. Cunard telt de dagen af naar dit bijzondere evenement. Speciaal daarvoor werd afgelopen zaterdag een aftelklok onthuld bij de Pier Head Ferry Terminal met medewerking van het lokale vervoersbedrijf.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​