Cruisereiziger
Bestemmingen

HARTelijk welkom Pacific Princess in Sydney

Het cruiseschip Pacific Princess maakte op Valentijnsdag een grootse entree in de haven van Sydney. Ter ere van haar naamgenoot, de oorspronkelijke Love Boat, droeg het een groot LED-verlicht hart van 4,5 meter op de boeg van het schip. Om de romantiek nog meer vorm te geven was de schoornsteen beschilderd met een hart en hingen er 300 vlaggen in de vorm van een hart aan de lijn. De Pacific Princess had daarnaast een speciale vergunning gekregen van de Australische stad om met haar scheepshoorn de Love Boat tune te spelen terwijl het het Opera House passeerde. De Pacific Princess is bezig aan een wereldcruise van 112 dagen, die op 23 januari startte in Los Angeles.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger