Cruisereiziger
Eten en drinken

Princess Cruises introduceert speciale ‘Love Boat’ cocktail

Foto @ Princess Cruises
Foto @ Princess Cruises

Princess Cruises, de cruisemaatschappij die bekend werd doordat haar schepen een rol speelden in de ‘Love Boat’, heeft speciaal voor Valentijnsdag een nieuwe cocktail geïntroduceerd aan boord. Het amoureuze drankje is bedacht door Ted Lange, die barman Isaac speelde in de populaire televisieserie. Het is geinspireerd op al zijn handelsmerken waaronder zijn heldere rode jasje. De liefdesdrank, die de toepasselijke naam ‘The Isaac’ heeft meegekregen, bevat witte rum, granaatappelsiroop. twee ananasbladeren als garnering, limoensap en club soda.

Om ervoor te zorgen dat de bemanning zijn cocktail op de juiste manier maakt bracht Lange recent een bezoek aan de Crown Princess om een demonstratie te geven (zie onderstaande video). ‘De meeste mensen weten niet dat, terwijl ik drankjes serveerde op de Love Boat, ik ook in het echte leven een licentie tot barman behaalde. Als een barman mij herkent wil hij of zij mij altijd hun specialiteit laten zien. Nu ben ik blij dat iedereen mijn speciale drankje kan proberen en ik weet zeker dat ze het lekker gaan vinden. Zoals het liedje gaat ‘come aboard, the Isaac’s waiting for you’, aldus Lange.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!