AIDA Cruises biedt privé excursies aan

Ausflug_aidacaraAIDA Cruises biedt vanaf nu in het excursieprogramma de mogelijkheid om in een kleine privé-groep een excursie te boeken. Bij deze privé excursies kunnen in een limo of een busje maximaal 7 mensen mee, zoals familie of vrienden.

Op veel bestemmingen van de Middellandse Zee zoals in Barcelona, Rome, Palerma, Limassol (Cyprus) en de Canarische Eilanden worden deze privé excursies aangeboden. Ook voor verre bestemmingen als Miami, Montreal, Quebec, St. Kitts en Bahrein zijn ze beschikbaar. De gasten bepalen zelf naar welke bezienswaardigheden gegaan wordt. Een beroemd museum, een restaurant of natuur? Alles is mogelijk. De chauffeur kent de weg en spreekt altijd Engels. Uiteraard brengt hij zijn gasten tijdig terug naar het schip.

De privé excursies met persoonlijke chauffeur zijn al vóór de cruise te boeken op www.aida.de/myaida. Iedereen die een cruise geboekt heeft bij AIDA Cruises, krijgt toegang tot MyAIDA. Ook aan boord is het mogelijk om te boeken, maar de beschikbaarheid kan beperkt zijn.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.