Cruisereiziger
Uitdokken

[Update] Uitdokken Anthem of the Seas toch op zaterdag

Anthem of the Seas
Anthem of the Seas

Update: De Meyer Werft heeft vrijdagochtend besloten vanwege de gewijzigde weersomstandigheden om het uitdokken van de Anthem of the Seas toch niet vrijdagmiddag te laten plaatsvinden maar, zoals oorspronkelijk gepland, op de zaterdag. De nieuwe planning is dat dit plaatsvindt tussen 16:00-17:00 uur

Op basis van de laatste weersvoorspellingen heeft de Duitse Meyer Werft besloten om het uitdokken van de Anthem of the Seas met een dag te vervroegen. Het nieuwste cruiseschip van Royal Caribbean International zal vrijdagmiddag omstreeks 15:00 uur het bouwdok II in Papenburg verlaten. Oorspronkelijk zou dat zaterdagochtend om 07:00 uur zijn. De verschuiving heeft hoofdzakelijk te maken met het effect van de harde wind op de twee drijvende delen van de Norwegian Escape, die verplaatst dienen te worden om ruimte te maken voor de Anthem of the Seas. Het plaatsen van zowel de schoorsteen en de North Star als het uitvoeren van diverse testen zijn ook naar voren (zaterdag) verschoven.

Boek de Anthem of the Seas bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!