Windstar biedt Monaco Grandprix cruise aan

Wind SurfWindstar biedt weer een unieke excursie aan op de Wind Surf cruise van 19 mei tot en met 27 mei 2015 van en naar Civitavecchia. Tijdens deze cruise ligt de Wind Surf tijdens de beroemde Grand Prix van Monaco in Monte Carlo. Het gehele weekend kunnen in totaal 310 gasten van de Wind Surf genieten van de races. Windstar Cruises biedt daarbij een Grand Prix cruise aan die de harten van Formule 1 liefhebbers sneller doet kloppen:

  • Kenner van Formule 1, John Bisignano is gedurende de cruise gastheer
  • Zitplaatsen (K-klasse) op zaterdag voor de plaatsingsronden en op zondag voor de race
  • Grand Prix Diner in het beroemde Café de Paris
  • Toegang en transfer naar het Casino van Monte Carlo
  • Een cadeaupakket met daarin o.a. verrekijker, officieel programma, DVD
  • Speciale Grand Prix cocktailparty en diner op de Wind Surf zelf.
  • Brunch op de Wind Surf op de race zondag

De 8 daagse cruise start bij 5400 euro per persoon. Andere bestemmingen die in de achtdaagse cruise worden aangedaan, zijn Portoferraio (Italië), Cannes, Sanary-sur-mer (Frankrijk), Monte Carlo (2 dagen), Portofino en Portovenere (Italië).  Voor meer info ga je naar:

Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)