Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepen

Foto’s: Schoorsteen geplaatst op MS Koningsdam

Micky Arison, directeur van Carnival Corporation, plaatste vandaag enkele foto’s op zijn Instagram account toen de schoorsteen van het MS Koningsdam geplaatst werd. Het schip wordt momenteel gebouwd bij de Fincantieri Werf in Marghera bij Venetië. De Koningsdam komt in februari 2016 in de vaart.

http://instagram.com/p/zSXHlJO8Bv/

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger