Foto’s: Schoorsteen geplaatst op MS Koningsdam

Micky Arison, directeur van Carnival Corporation, plaatste vandaag enkele foto’s op zijn Instagram account toen de schoorsteen van het MS Koningsdam geplaatst werd. Het schip wordt momenteel gebouwd bij de Fincantieri Werf in Marghera bij Venetië. De Koningsdam komt in februari 2016 in de vaart.

http://instagram.com/p/zSXHlJO8Bv/

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.