Cruisereiziger
Uitdokken

Livestreams en webcam uitdokken Anthem of the Seas

Anthem of the Seas
Anthem of the Seas

Het uitdokken van de Anthem of the Seas zaterdagmiddag bij de Meyer Werft in Papenburg is rechtstreeks te volgen via internet. De Duitse scheepsbouwer biedt zelf op haar website een webcam aan, gericht op de uitgang van het dok. Daarnaast zijn er livestreams beschikbaar op de regionale Duitse zender NDR.de en de website HD1080i.de.

Met een flinke vertraging is het uitdokken van de Anthem of the Seas inmiddels begonnen. Om ruimte te maken verliet eerder op de dag al een drijvend deel van de Norwegian Escape het bouwdok II.

Boek de Anthem of the Seas bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger