Livestreams en webcam uitdokken Anthem of the Seas

Anthem of the Seas
Anthem of the Seas

Het uitdokken van de Anthem of the Seas zaterdagmiddag bij de Meyer Werft in Papenburg is rechtstreeks te volgen via internet. De Duitse scheepsbouwer biedt zelf op haar website een webcam aan, gericht op de uitgang van het dok. Daarnaast zijn er livestreams beschikbaar op de regionale Duitse zender NDR.de en de website HD1080i.de.

Met een flinke vertraging is het uitdokken van de Anthem of the Seas inmiddels begonnen. Om ruimte te maken verliet eerder op de dag al een drijvend deel van de Norwegian Escape het bouwdok II.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.