Uitdokken Anthem of the Seas weer verplaatst naar zaterdagmiddag

De Meyer Werft heeft vrijdagochtend naar aanleiding van de gewijzigde weersomstandigheden besloten om het uitdokken van het cruiseschip Anthem of the Seas toch weer te verplaatsen. De harde wind is de reden voor de verplaatsing van vrijdagmiddag 15:00 uur naar de oorspronkelijke geplande zaterdag. Het uitdokken staat nu tussen 16:00-17:00 uur op het programma. Vanaf 12:00 uur moet e e n van de drijvende delen van de Norwegian Escape het bouwdok II verlaten. Na het uitdokken van de Anthem of the Seas zal deze aan de pier aanmeren, waarna de schoorsteen met behulp van twee kranen wordt geplaatst. De eerste tests staan gepland in de nacht van zaterdag op zondag. Zondagochtend moet vervolgens de North Star worden geinstalleerd.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.