Cruisereiziger
Uitdokken

Uitdokken Anthem of the Seas weer verplaatst naar zaterdagmiddag

De Meyer Werft heeft vrijdagochtend naar aanleiding van de gewijzigde weersomstandigheden besloten om het uitdokken van het cruiseschip Anthem of the Seas toch weer te verplaatsen. De harde wind is de reden voor de verplaatsing van vrijdagmiddag 15:00 uur naar de oorspronkelijke geplande zaterdag. Het uitdokken staat nu tussen 16:00-17:00 uur op het programma. Vanaf 12:00 uur moet e e n van de drijvende delen van de Norwegian Escape het bouwdok II verlaten. Na het uitdokken van de Anthem of the Seas zal deze aan de pier aanmeren, waarna de schoorsteen met behulp van twee kranen wordt geplaatst. De eerste tests staan gepland in de nacht van zaterdag op zondag. Zondagochtend moet vervolgens de North Star worden geinstalleerd.

Boek de Anthem of the Seas bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)