Britannia overgedragen aan P&O Cruises

Britannia 5P&O Cruises heeft vandaag op de scheepswerf Monfalcone van Fincantieri nabij het Italiaanse Trieste haar nieuwste cruiseschip Britannia overhandigd gekregen. Het schip (141.000 brutoton) heeft een capaciteit van 3.600 passagiers en is het grootste dat ooit is gebouwd voor de Britse markt. De overdracht vond plaats tijdens een feestelijke ceremonie. Na een week zal het de werf gaan verlaten om koers te zetten naar Southampton waar het op 6 maart zal arriveren voor de doop op 10 maart. De maiden voyage vertrekt op 14 maart.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​