Britannia overgedragen aan P&O Cruises

Britannia 5P&O Cruises heeft vandaag op de scheepswerf Monfalcone van Fincantieri nabij het Italiaanse Trieste haar nieuwste cruiseschip Britannia overhandigd gekregen. Het schip (141.000 brutoton) heeft een capaciteit van 3.600 passagiers en is het grootste dat ooit is gebouwd voor de Britse markt. De overdracht vond plaats tijdens een feestelijke ceremonie. Na een week zal het de werf gaan verlaten om koers te zetten naar Southampton waar het op 6 maart zal arriveren voor de doop op 10 maart. De maiden voyage vertrekt op 14 maart.

 

Nieuwsgierig geworden naar de Britannia? Ze is boekbaar bij:

Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!