Cruisereiziger
Verkoop/koop

Cruiseschip Splendour of the Seas verlaat vloot Royal Caribbean

Splendour of the Seas
Splendour of the Seas

Vanaf zomer 2016 gaat cruiseschip Splendour of the Seas varen voor de Britse cruisemaatschappij Thomson Cruises en de vloot van Royal Caribbean verlaten. De Splendour of the Seas vervangt de Island Escape, een cruiseschip dat door zustermaatschappij Island Cruises wordt gebruikt. De vloot van Thomson bestaat vanaf de zomer 2016 dan uit vijf schepen: Thomson Dream, Thomson Celebration, Thomson Spirit, Thomson Majesty en de Splendour of the Seas. Hoe het schip gaat heten is nog onbekend maar is wel voorspelbaar.

Cruises op het schip zijn te koop vanaf april 2015. De Splendour heeft plek voor 1830 cruisereizigers en heeft 915 hutten, waarvan 40% met balkonhut. Daarnaast is er een klimmuur, minigolf, binnenzwembad, vele bars en restaurants. Het cruiseschip wordt de grootste in de vloot van Thomson Cruises.

Helen Caron, Managing Director van Thomson Cruises: “We zijn er benieuwd om het schip te verwelkomen in onze vloot. Het is de eerste stap van modernisering van onze vloot en nieuwe strategie. Onze klanten hebben nu meer balkons dan ooit, meer suites, meer keuzes om te dineren en extra entertainment en activiteit mogelijkheden. We vertrouwen erop dat onze klanten zullen genieten van de nieuwste aanwinst van onze vloot.”

Lees meer over de Splendour of the Seas.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)