Cruise & Maritime Voyages verwelkomt cruiseschip Magellan

MagellanIn de schaduw van de doop van het grootste cruiseschip dat ooit is gebouwd voor de Britse markt, de Britannia, volgende week door P&O Cruises zal een andere Britse rederij ook haar vloot uitbreiden met een nieuwe aanwinst. Donderdag 12 maart 2015 verwelkomt Cruise & Maritime Voyages haar vierde cruiseschip, de Magellan. De naamceremonie zal plaatsvinden aan de London Cruise Terminal in Tilbury.

De Magellan (46.052 brutoton), voorheen bekend als Grand Holiday van Iberocruceros, heeft een capaciteit van 1.250 passagiers en gaat fungeren als ‘adult only’ (vanaf 16 jaar) schip, naast de Marco Polo (800 passagiers), Astor (600 passagiers) en Azores (550 passagiers). De maiden voyage van de Magellan is een 13-daagse cruise naar IJsland en de Faeroer Eilanden. Deze reis start op zondag 15 maart 2015 vanaf Londen Tilbury.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.