Cruisereiziger
Verkoop/koop

Cruise & Maritime Voyages verwelkomt cruiseschip Magellan

MagellanIn de schaduw van de doop van het grootste cruiseschip dat ooit is gebouwd voor de Britse markt, de Britannia, volgende week door P&O Cruises zal een andere Britse rederij ook haar vloot uitbreiden met een nieuwe aanwinst. Donderdag 12 maart 2015 verwelkomt Cruise & Maritime Voyages haar vierde cruiseschip, de Magellan. De naamceremonie zal plaatsvinden aan de London Cruise Terminal in Tilbury.

De Magellan (46.052 brutoton), voorheen bekend als Grand Holiday van Iberocruceros, heeft een capaciteit van 1.250 passagiers en gaat fungeren als ‘adult only’ (vanaf 16 jaar) schip, naast de Marco Polo (800 passagiers), Astor (600 passagiers) en Azores (550 passagiers). De maiden voyage van de Magellan is een 13-daagse cruise naar IJsland en de Faeroer Eilanden. Deze reis start op zondag 15 maart 2015 vanaf Londen Tilbury.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)