Koningin Elizabeth II verricht doop van cruiseschip Britannia

Doop BritanniaP&O Cruises heeft vrijdagmiddag bekendgemaakt dat koningin Elizabeth II van het Verenigd Koninkrijk de doopmoeder wordt van haar nieuwe cruiseschip Britannia. Ze zal, vergezeld door haar man Prins Philip, hertog van Edinburgh, op dinsdag 10 maart 2015 bij de Ocean Terminal in Southampton de doop verrichten. ‘We zijn vereerd en trots dat Hare Majesteit de doopmoeder wordt van de Britannia bijna 20 jaar nadat ze dezelfde rol had bij de doop van het cruiseschip Oriana van P&O Cruises. Britannia, een schip voor de natie, zal de belichaming zijn van het hedendaagse Groot-Brittannië, en met haar ‘Union Jack’ afbeelding op de boeg zal ze de vlag voeren voor Groot-Brittannië over de gehele wereld’, aldus de voorman van Carnival UK, David Dingle.

 

Nieuwsgierig geworden naar de Britannia? Ze is boekbaar bij:

Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!