Cruisereiziger
Eten en drinkenRestaurant

Gezonde voeding met de “Mickey Check” bij Disney Cruise Line

Disney Magic
Restaurant Animators Palate op Disney Magic

Disney Cruise Line heeft bekendgemaakt dat het gezondere maaltijden gaat aanbieden onder de naam Mickey Check. Deze maaltijden zijn beschikbaar in elk hoofdrestaurant op de vier Disney schepen. Middels het bekende Disney Rotational Dining maakt elk gezin kennis met elk restaurant.

Een gerecht ontvangt pas de Mickey Check als het voedzaam is en voldoet aan de Disney voedingsrichtlijnen met betrekking tot calorieën, verzadigde vetzuren, natrium en suiker. Deze richtlijnen zijn samengesteld door kindervoedingsdeskundigen voor Disney. Een complete Mickey Check maaltijd bestaat bijvoorbeeld uit drie of meer voedzame voedingscategorieën (bv groente, granen, proteïnes), heeft beperkte toegevoegde suikers en heeft geen onverzadigde vetten. 

“Steeds meer families zoeken naar gezondere opties wanneer ze op vakantie zijn en met de Mickey Check maken we het gemakkelijker om deze keuzes te maken”, zegt Ozer Balli, vice president van de hotel divisie. “Disney staat bekend om haar innovatieve en leuke dinermogelijkheden op haar parken en resorts over de gehele wereld. Dineren aan boord hoort daarbij, met dezelfde kwaliteit en vertrouwen. Met de Mickey Check kunnen ook onze jongste gasten genieten van gezonde voeding op een lekkere en leuke manier.”

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger