Video: Eerste beelden van nieuwe Vista en Seaside MSC cruiseschepen

MSC Cruises presenteert in onderstaande video meer over de vier nieuwe schepen (verwacht in de jaren 2017-2019-2020-2022) in het Vista project en drie schepen (2017-2018-2021) in het Seaside project. De schepen van het Vista project zijn voor elk seizoen en elke route geschikt. De Seaside schepen volgen de zon en bieden alles voor een cruise buitenleven.

 

Lees meer in: Twee nieuwe schepen voor MSC Cruises bij Fincantieri

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)