Video: Eerste beelden van nieuwe Vista en Seaside MSC cruiseschepen

MSC Cruises presenteert in onderstaande video meer over de vier nieuwe schepen (verwacht in de jaren 2017-2019-2020-2022) in het Vista project en drie schepen (2017-2018-2021) in het Seaside project. De schepen van het Vista project zijn voor elk seizoen en elke route geschikt. De Seaside schepen volgen de zon en bieden alles voor een cruise buitenleven.

 

Lees meer in: Twee nieuwe schepen voor MSC Cruises bij Fincantieri

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.