Cruisereiziger
Uncategorized

Wind Surf neemt deel aan Sail Amsterdam 2015

Wind SurfDe 9e editie van SAIL Amsterdam vindt plaats van 19 t/m 23 augustus 2015. SAIL Amsterdam is het grootste, gratis toegankelijke publieksevenement van Nederland.

In Amsterdam komen in deze dagen vier cruiseschepen (Wind Surf, Celebrity Silhouette, Azamara Quest en Costa Fortuna) aan waarvan zeil/cruiseschip Wind Surf prachtig in het plaatje past van Sail 2015. Het schip maakt een negen daagse reis vanuit Oslo, richting Kristiansand, Amsterdam (19 en 20 aug. 07:00-17:00), Rotterdam (21 aug), Vlissingen (22 aug), Zeebrugge en Dover.
Tijdens het verblijf in Amsterdam neemt de Wind Surf deel aan de parade terwijl gasten aan boord zich te goed kunnen doen aan cocktails en een uitgebreide lunch op het dek.

De Wind Surf (14.745 ton) is het grootste zeilschip van Windstar Cruises. Ruim 310 gasten worden in de watten gelegd met alle luxe. Het schip heeft vijf masten en een marina vanwaar watersporten kunnen worden beoefend.

De cruise met vertrek op zondag 16 augustus uit Oslo is boekbaar vanaf 3534 euro.

De grotere cruiseschepen (Celebrity Silhouette, Costa Fortuna) meren tijdens SAIL 2015 niet aan bij de cruiseterminal (PTA) van Amsterdam maar elders, bij de Amsterdam Marine Terminal. Voor meer info: website PTA

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)