Cruisereiziger
Bestemmingen

Nieuwe thuishavens voor Carnival Triumph, Carnival Elation en Carnival Fascination

Carnival Elation
Carnival Elation

Carnival Cruise Lines heeft maandag de nieuwe vertrekhavens van haar cruiseschepen Carnival Triumph, Carnival Elation en Carnival Fascination in 2016 bekendgemaakt. De komst van de Carnival Vista naar Miami heeft er mede voor gezorgd dat een flink aantal schepen uit de vloot gerepositioneerd worden. De Carnival Elation krijgt het gehele jaar door Jacksonville (Florida) als nieuwe thuishaven in plaats van New Orleans. Carnival Fascination vertrekt juist uit Jacksonville en verhuist naar San Juan. De Carnival Triumph is dan weer de opvolger van de Carnival Elation in New Orleans. Eerder werd al bekend dat Carnival Liberty de plek inneemt van de Carnival Triumph in Galveston.

De schepen zullen vanaf april 2016 verschillende routes varen variërend van 4- tot 11-daagse cruises. ‘De herpositionering van deze schepen naar New Orleans, Jacksonville en San Juan biedt onze gasten en gewaardeerde reisagenten frisse, spannende en nieuwe ‘Fun Ship’ keuzes in drie belangrijke en zeer aantrekkelijke cruisemarkten’, aldus Carnival President Christine Duffy.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger