Harmony of the Seas start zomerseizoen in Middellandse Zee

low_1424881320_Waterslide-overlooking-Central-Park-StudioValdDirect na de oplevering van de Harmony of the Seas, het derde schip in de Oasis klasse, gaat het schip een zomer lang cruises maken in de Middellandse Zee vanuit Barcelona. Daarna vaart het schip richting het Caribbisch gebied voor de winter 2016-2017. 

Het zomerseizoen bestaat het 8-daagse cruise in het westelijk gedeelte van de Middellandse Zee. Cruisepassagiers kunnen de cruise ook in Civitavecchia starten. Cruises zijn boekbaar vanaf 19 maart 2015.  Met dit schip heeft Royal Caribbean liefst 8 schepen in Europa in het zomerseizoen 2016.

Oostelijk gedeelte Middellandse Zee

  • De Brilliance of the Seas vaart 13-daagse cruises vanuit Italië richting Griekenland
  • De Jewel of the Seas cruist twee verschillende 11-daagse routes naar Griekenland, Turkije en Kroatië vanaf Venetië.
  • De Vision of the Seas maakt 8-daagse cruises naar de Griekse eilanden en Turkije vanuit Venetië.
  • Vanuit Civitavecchia vaart de Rhapsody of the Seas drie verschillende routes naar de Griekse eilanden en Turkije.

Noorden van Europa

  • De Independence of the Seas cruist vanuit Southampton naar de Middellandse Zee en de Canarische Eilanden.
  • De Navigator of the Seas vaart ook vanuit Southampton naar de Noorse Fjorden, de Oostzee, Middellandse Zee en ook de Canarische Eilanden.
  • De Serenade of the Seas gaat vanuit Stockholm en Kopenhagen 8-daagse Noorse Fjorden en langere cruises naar Scandinavië en Rusland aanbieden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.