Cruisereiziger
Bestemmingen

Anthem of the Seas en Harmony of the Seas in 2016/2017 naar Caribbean

Harmony of the Seas
Harmony of the Seas

Royal Caribbean International heeft donderdag haar nieuwe cruiseprogramma voor de Caribbean in 2016-2017 bekendgemaakt. Cruisereizigers hebben bij de Amerikaanse rederij keuze uit 15 cruiseschepen die vanuit 9 Amerikaanse thuishavens de Caribbean aandoen. In totaal zullen de schepen 39 verschillende havens bezoeken in 18 landen in de Caribbean en Bermuda, Canada en New England.

De Quantum-klasse zal met de Anthem of the Seas haar debuut maken in de Caribbean met haar inaugurele seizoen naar Bermuda. Ze krijgt Cape Liberty, New Jersey als thuisbasis. Ook alle Oasis-klasse schepen zoeken de zon op. De nieuwe Harmony of the Seas, Oasis of the Seas en Allure of the Seas varen allen vanuit Port Everglades, Fort Lauderdale diverse routes naar het Westelijk en Oostelijk gedeelte van de Caribbean.

Zie de website van Royal Caribbean voor de routes van alle cruiseschepen in de Caribbean in 2016-2017.

Boek de Anthem of the Seas bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger