Cruisereiziger
BouwNieuwe cruiseschepen

Koningsdam later in de vaart: 31 maart 2016

KoningsdamCruisepassagiers die geboekt hebben voor de maiden voyage van het MS Koningsdam direct na de oplevering in februari 2016, hebben bericht gekregen dat de ‘Premier Voyage’  is verplaatst van 20 februari naar 8 april 2016. De eerste cruise zou op 20 februari vanaf Civitavecchia starten en vervolgens Dubrovnik (Kroatië), Corfu (Griekenland), Katakolon (Olympia, Griekenland) en Napels (Italië) bezoeken. Daarna volgden nog vele andere cruises tot en met eind maart.

In het bericht aan de geboekte passagiers staat dat de oplevering van het schip is vertraagd van de oorspronkelijke opleverdatum 16 februari 2016 naar 31 maart 2016, een vertraging van een kleine anderhalve maand bij de Italiaanse Fincantieri werf in Marghera bij Venetië. Verdere details zijn nog niet bekend.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen via een bakje thee , op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

3 gedachten over “Koningsdam later in de vaart: 31 maart 2016

  • Het lijk me een geweldige boot wil er gauw op gr nel

  • EVEN OP EEN EERDERE MELDING TERUG TE KOMEN, HET IS GEEN BOOT NEL MAAR EEN CRUISESCHIP
    EN HET EEN ZIJ,I.P.V.U ZEGT EEN HIJ, BOOT IS MANNELIJK, MISSCHIEN EEN VERGISSING,JON.

  • MIJN REACTIE IS VAN EEN MAAND TE LATEN BERICHT OVER DE KONINGSDAM, DT ZIJ NIET OP 16 FEBRUARI KOMT MAAR 31 MAART 2016 ZO ALS HET BERICHT IS, WE MOETEN ALLES WEER OMGOOIEN, O.A.OOK VAN DIVERSEN AFSPRAKEN, MAAR MISSCHIEN IS HET WEER DAN BEETJE GUNSTIG, WE HOPEN OP EEN GOEDE TOEKOMST EN GOEDE AFVAART,JON.

Reacties zijn gesloten.