Samenwerking Princess Cruises met Oscar winnaar Stephan Schwartz

Stephen Schwartz HeadshotLARGE
Stephen Schwartz

Princess Cruises heeft bekendgemaakt dat ze gaan samenwerken met drievoudig Oscar winnaar en arrangeur van onder andere de musical Wicked, Stephan Schwartz. Hij zal de komende jaren vier nieuwe musicals gaan begeleiden die over de gehele vloot van Princess uitgerold gaan worden. De afgelopen jaren won hij vier Grammys, drie Academy Awards in de categorieën “Best Song” en “Best Score” voor Pocahontas en “Best Song” voor The Prince of Egypt.

Zijn eerste musical voor Princess Cruises bestaat uit een ode van Schwarzes fascinatie voor magie. De show, met de naam Magic To Do, combineert een vleugje magie met de meest bekende en gloednieuwe liederen van Schwartz die hij exclusief voor Princess Cruises componeert. Aan boord van de Crown Princess zal deze show in de herfst als eerste te zien zijn.

“Stephen is zonder enige twijfel één van de meest getalenteerde en bewezen Broadway componisten aller tijden en we konden niet meer vereerd zijn om samen met hem dit op te zetten en nieuw talent samen te brengen”, zegt Jan Swartz, president van Princess Cruises. “Princess staat bekend om de invoering van productinnovaties en we zijn blij te kunnen beginnen aan dit buitengewone nieuwe live-entertainment.”

Audities voor de Magic To Do show beginnen binnenkort in New York en Toronto, daarna in Los Angeles en Vancouver.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.