Cruisereiziger
OntspanningShows

Samenwerking Princess Cruises met Oscar winnaar Stephan Schwartz

Stephen Schwartz HeadshotLARGE
Stephen Schwartz

Princess Cruises heeft bekendgemaakt dat ze gaan samenwerken met drievoudig Oscar winnaar en arrangeur van onder andere de musical Wicked, Stephan Schwartz. Hij zal de komende jaren vier nieuwe musicals gaan begeleiden die over de gehele vloot van Princess uitgerold gaan worden. De afgelopen jaren won hij vier Grammys, drie Academy Awards in de categorieën “Best Song” en “Best Score” voor Pocahontas en “Best Song” voor The Prince of Egypt.

Zijn eerste musical voor Princess Cruises bestaat uit een ode van Schwarzes fascinatie voor magie. De show, met de naam Magic To Do, combineert een vleugje magie met de meest bekende en gloednieuwe liederen van Schwartz die hij exclusief voor Princess Cruises componeert. Aan boord van de Crown Princess zal deze show in de herfst als eerste te zien zijn.

“Stephen is zonder enige twijfel één van de meest getalenteerde en bewezen Broadway componisten aller tijden en we konden niet meer vereerd zijn om samen met hem dit op te zetten en nieuw talent samen te brengen”, zegt Jan Swartz, president van Princess Cruises. “Princess staat bekend om de invoering van productinnovaties en we zijn blij te kunnen beginnen aan dit buitengewone nieuwe live-entertainment.”

Audities voor de Magic To Do show beginnen binnenkort in New York en Toronto, daarna in Los Angeles en Vancouver.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger