Cruiseseizoen Cuba Cruise erg succesvol op Louis Cristal

 Cuba cruise routeOok volgend jaar blijft de Canadese cruisemaatschappij Cuba Cruise varen rondom Cuba. Zij varen met de (gecharterde) Louis Cristal (1200 passagiers) één weekse cruises waarbij bestemmingen op Cuba bezocht worden. Gasten kunnen opstappen in Montego Bay of Havana. Het eerste jaar richtte de rederij Cuba Cruise zich vooral op Canadezen maar er is een groei gaande van passagiers uit Europa en Amerika. Voorlopig blijft het schip tot eind 2016 op deze route varen.

Enige veranderingen zijn er in de vertrektijden van het 2014-2015 seizoen. Een aantal late vertrekken is vervroegd omdat cruisepassagiers toch vroeg naar het schip toekwamen.  Bij vertrek in Havana (met 1 overnachting) bezoekt het schip vanaf 18 december 2015 de nieuwe bestemming Maria La Gorda (08:00-15:00), Cienfuegos (08:00-15:00), Montego Bay op Jamaica (08:00-20:00), Santiago de Cuba (08:00-16:00) en een zeedag.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)